Çfarë fshihet pas miteve të vaksinimit? Çfarë është e vërtetë dhe çfarë nuk është

Ka shumë mite vaksinimi dhe teori konspirative rreth temës së koronavirusit. Trego kujdes që të mos i besosh gjithçkaje që dëgjon ose lexon në internet. Ndiq gazeta dhe faqe interneti serioze. Qeveria, për shembull, i mban njerëzit të informuar me anë të internetit. Ne kemi renditur disa mite dhe teori konspirative në tabelë. 

Si të mbrohesh nga lajmet e rreme Si të dallosh lajmet e rreme rreth vaksinimit

Wir verwenden Cookies, um Inhalte gegebenenfalls zu personalisieren und optional die Zugriffe auf unsere Website zu analysieren.
Sie akzeptieren unsere technisch notwendigen Cookies, wenn Sie fortfahren diese Webseite zu nutzen.