Nisur nga ngjarjet aktuale:
Për të shmangur abuzimin gjatë caktimit të takimeve, kur të vini për t’u vaksinuar duhet të keni me vete edhe e-mailin e konfirmimit, të cilin e keni marrë kur bëtë regjistrimin online. Në email është emri dhe orari i takimit dhe atë mund ta sillni në formë elektronike ose të printuar.
Pa patur këtë provë, nuk mund të garantohet kryerja e vaksinimit.

Vaksinimi me takim Këtu mund të gjesh oraret dhe datat aktuale të takimeve

Regjistrohu këtu!

www.impfzentren.bayern

Vaksinimi pa takim Fushatat aktuale speciale për vaksinim: Autobusi i vaksinimit dhe ekipet e lëvizshme të vaksinimit

Kalender-Icon
20.05.2022
13:00 - 15:00 Uhr
Tourismus-Info Bahnhof
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
24.05.2022
13:00 - 15:00 Uhr
Gewölbekeller
87480 Weitnau
Ohne Termin
Kalender-Icon
24.05.2022
14:00 - 18:30 Uhr
Festhalle
87463 Dietmannsried
Ohne Termin
Kalender-Icon
24.05.2022
14:00 - 18:30 Uhr
Bürgerzentrum
87488 Betzigau
Ohne Termin
Kalender-Icon
25.05.2022
15:00 - 20:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
27.05.2022
13:00 - 15:00 Uhr
Tourismus-Info Bahnhof
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
31.05.2022
13:00 - 15:00 Uhr
Rathaus
87477 Sulzberg
Ohne Termin
Kalender-Icon
01.06.2022
15:00 - 19:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
02.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Fiskina
87538 Fischen
Ohne Termin
Kalender-Icon
03.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Tourismus-Info Bhf
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
07.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Gewölbekeller
87480 Weitnau
Ohne Termin
Kalender-Icon
08.06.2022
15:00 - 19:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
09.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Fiskina
87538 Fischen
Ohne Termin
Kalender-Icon
10.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Tourismus-Info Bhf
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
14.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Rathaus
87477 Sulzberg
Ohne Termin
Kalender-Icon
15.06.2022
15:00 - 19:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
17.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Tourismus-Info Bhf
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
18.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Fiskina
87538 Fischen
Ohne Termin
Kalender-Icon
21.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Gewölbekeller
87480 Weitnau
Ohne Termin
Kalender-Icon
22.06.2022
15:00 - 19:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
23.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Fiskina
87538 Fischen
Ohne Termin
Kalender-Icon
24.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Tourismus-Info Bhf
87561 Oberstdorf
Ohne Termin
Kalender-Icon
28.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Rathaus
87477 Sulzberg
Ohne Termin
Kalender-Icon
29.06.2022
15:00 - 19:00 Uhr
Schrannenhalle
87509 Immenstadt
Ohne Termin
Kalender-Icon
30.06.2022
13:00 - 16:00 Uhr
Fiskina
87538 Fischen
Ohne Termin
Wir verwenden Cookies, um Inhalte gegebenenfalls zu personalisieren und optional die Zugriffe auf unsere Website zu analysieren.
Sie akzeptieren unsere technisch notwendigen Cookies, wenn Sie fortfahren diese Webseite zu nutzen.